Asansör Bakım Ücretleri

Asansör Bakım Ücretleri

Asansörler

Asansör Bakım Ücretleri

Bildiğiniz üzere Ülkemizde ve Dünya genelinde binlerce Asansör firması bulunmaktadır. Asansör sektörü çok büyük bir sektör olmasından dolayı her geçen gün gelişmekte ve kendini yenilemektedir. Firmaların Asansör Bakım konusunda uyguladıkları fiyat politikaları kendilerine özeldir ve bu şekilde asansör bakım fiyatlarını verdikleri hizmetlere göre belirlerler.

Asansör Bakımı ve Servisinde Fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir, Asansörün özellikleri,Donanımı, bulunduğu konumu, ve Asansörün çalışma şekli Asansör Bakım Fiyatlarındaki hesaplamalarda büyük rol oynamakta ve belirleyici niteliktedir. Günümüzde bazı Asansör Firmaları ne yazık ki asansör sektöründe oluşan yoğun rekabetten dolayı çok düşük fiyatlar ile asansör bakımı yapılmaktadır.

Asansör Bakımlarında düşük fiyat ile yapılan servisler bazen kötü sonuçlar doğura bilmektedir. Bunları kısaca anlatmak gerekirse, Asansör Firmaları  servisini yapacakları ünitelere her ay düzenli olarak bakım yapmaktadır. Ve bakım esnasında 1-2 eleman görevlendirmektedir. Asansörlerin özelliklerine göre bakım hizmeti saatleri değişmekte ve ona göre hesaplanmaktadır.

Firmamızın yapmış olduğu analizler eşliğinde piyasa değerinin çok altında asansör bakım ve servis hizmeti veren firmaların müşterilerimizin tarafımıza illettik leri bilgilere dayanarak, her ay bir parça değişimine maruz kaldıkları açık ve net bir şekilde görülmüştür. Asansörler hafife alınamayacak kadar ciddi bir iş ve ciddi bir konudur. Asansör bakımları işin ehli firmalarca, Konusunda uzman elemanlar, Personeller, Ustalar ile yapılmalıdır.

Asansörlerinizin her ay düzenli olarak bakımı yapıldığında 3 nüsha olarak düzenlenen bakım formunun 1 nüshasını firma size ve kendisi de imzalayarak vermelidir. Asansörlerinizde ki eksiklerinizi ve nelerin sorunlu ya da sorunsuz çalıştığını asansör bakım formlarınızda görebilirsiniz. Asansör Firması seçerken lütfen size sundukları bakım ücretlerine göre değil, Firmanın yeterlilik belgelerine,Firmanın çalıştırdığı eleman kadrosuna ve aynı zamanda aradığınız zaman ulaşılabilirliğine bakarak değerlendirmenizi ayrıca rica ederiz.

Firmamız, Egetürk Asansör 35’Yılı aşkın deneyimi ile hizmet vermektedir. Konusunda uzman kadrosu ile asansörlerinizin daha iyi çalışmasına ve uzun yıllar hizmet vermesine katkı sağlamaktadır. Egetürk Asansör olarak Elemanlarımızın aldıkları şirket içi ve şirket dışı eğitimleri ile daha profesyonel hizmet vermesini sağlamaktayız.

Ekonomik fiyatlı  Profesyonel Hizmet kalitesi ile Asansör Bakımı ve 7/24 Servis Desteğimizle Sizin Her zaman yanınızdayız.  Firmamıza 0(850) 304 66 61 (Pbx) Telefonlarımızdan Hemen ulaşabilirsiniz.

Egetürk Asansör
E-Bülten Aboneliği

Copyright © EgeTürk Asansör 2022 - 2023 | Her hakkı saklıdır.