Egetürk Servis Desteği

Egetürk Servis Desteği

Asansörler

Günümüzde, Asansör ve Yürüyen Merdivenleri Yerli (lokal), ithal (yabancı) markalı olarak iki gruba ayırmak mümkündür. Yerli markalı asansör, yürüyen merdiven firmalarının ürünlerinin yedek parçası çoğunluk ile montajcı firma tarafından bulundukları ülkelerde tedarik ve üretim işlemleri tamamlandığından dolayı ürünlerin yedek parçalarını temin ve tedarik etmek ithal markalı ürünlere göre daha kolay ve zahmetsizdir.

Bundan dolayı yerli markalı asansör ve yürüyen merdiven şirketlerinin gerçekleştirmiş oldukları asansör ve yürüyen merdiven montajlarına başka yerli ve lokal markalı firmalar oldukça kolay bir şekilde bakım ve arıza servis desteği verebilmektedir. Bu süreçte kaliteli servis ve arıza desteği firmanın kurumsallığına ve işine verdiği önem ile eş orantılı şekilde ilerlemekte ve sonuç olarak müşteri memnuniyeti yada memnuniyetsizliği ön plana çıkmaktadır.

Yerli markalı asansör ve yürüyen merdiven firmaları’da günümüzde asansör ürünlerinin montaj işlemlerini gerçekleştirme aşamasında müşteri isteği esas alınarak görsel ve üst sekment ürün seçimleri yapılarak montaj işlemleri yapılabilmektedir. Egetürk Asansör Ve Yürüyen Merdiven firması olarak müşteri talebi ve isteği doğrultusunda asansör montaj işlemlerinde müşterilerimizi detaylı bir şekilde dinleyerek doğru ürün seçiminde yardımcı ve destek oluyoruz.

Egetürk Asansör; dört ülkede hizmet veren kurumsal hizmeti ile bir çok başarıya imza atan kadrosu ile profesyonel hizmet vermekte ve gün geçtikçe dahada ileriye emin adımlar ile büyüyerek devam etmektedir. Servis ve destek konusunda kendi yapmış olduğu asansör ve yürüyen merdiven montajlarına destek dışında tüm yerli ve ithal markalı asansör ve yürüyen merdiven firmalarının’da servis ve bakımı konusunda profesyonel hizmet vermektedir.

Egetürk Asansör Yabancı markalı ürünlerin; otis markalı asansör bakımı, kone markalı asansör bakımı, schindler markalı asansör bakımı, hyundai markalı asansör bakımı, thyssenkrupp markalı asansör bakımı, servisi, arıza ve yedek parça desteği olarak üst düzey ekonomik çözümler sunmaktadır. Egetürk asansör kurumsal oluşumu ve çözümleri ile bir çok dünya markası olarak tanınan firmaların yapmış olduğu asansör ve yürüyen merdiven ünite gruplarına hizmet edecek kapasite ve yedek parça stok grubuna sahiptir.

İthal Markalı Asansör Ve Yürüyen Merdiven Üniteleriniz için Ekonomik ve Profesyonel çözümler ile Hizmet almak istiyoranız 7/24 iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz.

 

7/24 Çağrı Merkezi
+90 850 304 66 61

 

 

 

 

Egetürk Asansör
E-Bülten Aboneliği

Copyright © EgeTürk Asansör 2022 - 2023 | Her hakkı saklıdır.