Homelift Ev Asansörleri

Homelift Ev Asansörleri

Asansörler

Egetürk HomeLift Ev Asansörü ürünleri kurulumu oldukça kolay ve normal asansörlere göre oldukça praktik ürünlerdir. Ortalama kurulum süresi 4-7 gün arasında değişmektedir. Ağırlıklı olarak villa, ve benzeri yapılarda tercih edilmektedir.

Mevcut yapılarda asansör kuyu boşluğu olması gerekmez ve hidrolik yada sonsuz vida sistemli olarak 2 türde tahrih seçeneği ile sunulmaktadır. Home lift Ev Asansörleri hız bakımındn normal asansörlere göre daha yavaştırlar, seyir hızlar 0,15 m/sn dir.

Home lift ev asansör ürünlerinin kuyuları genellikle çelik konstrüksiyon yapısı içerisinde çalışmaktadır ve bu çelik konstrüksiyon yapısı özel olarak firmamızca tasarlanarak kurulumu yapılacak yapıya göre değişmektedir. Homelift ev asansörlerinin kabin ve dış görünüş açısından çok fazla tasarımsal dekoratif seçenek ile sunulabilmektedir, bu seçeneklerden bazıları; satine paslanmaz, ayna paslanmaz, fırın boya, mobilya ahşap desenli ve fırın boyalı olarak ve bunun gibi bir çok geniş bir yelpaze seçeneğini bulundurur.

Egetürk Asansör, Homelift Ev Asansör ürünleri konusunda uzman kadrosu ile montaj, kurulum, ve servis desteğini kusursuz olarak vermektedir. Home lift ürün seçenekleri arasında ürün menşei olarak yerli ve ithal ürünlerden oluşan komponentlerde sunulmaktadır. Homelift Ev Asansörü ürünlerimize bu alanı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

Egetürk Asansör
E-Bülten Aboneliği

Copyright © EgeTürk Asansör 2022 - 2023 | Her hakkı saklıdır.