Asansör Firması Seçimi

Asansör Firması Seçimi

Asansörler

Asansör firmaları arasında tecrübesi ve kaliteli ürünleri ile yıllardır hizmet vermekte olan firmamız, hem Türkiye hem de birçok ülkede faaliyet gösterme konusunda kendisini sürekli olarak geliştirmektedir. Sektörde kalıcı olmanın yolu müşteri memnuniyeti olduğundan ve bu memnuniyetin de çalışanlar aracılığı ile sağlandığını bildiğimizden dolayı, hizmetlerimiz kadar personellerimiz ile olan ilişkilerimize de dikkat etmekteyiz.

Çalışanlarımız her müşterimiz için güler yüzlü bir şekilde hizmet vermekte, asansör firmaları arasında kişilerin bizi tercih etme konusunda da kendilerini sürekli olarak geliştirerek, çalışmalarında daha profesyonel olmayı amaçlamaktadırlar. EgeTürk Asansör firması olarak, asansör ihtiyacı olan kişi ya da işletmelerin, hem farklı ürün alternatifleri hakkında bilgi alabilmeleri, hem işlem sırası hem de kullanıma geçilmesinin ardından da aynı şekilde kaliteli hizmet almaları konusunda onlara yardımcı olmaktayız. Hizmetlerimize bakıldığı zaman, kullanıcılarımıza sunduğumuz olan asansörler ve diğer hizmetlerimizi şu şekilde sıralamamız mümkündür.

  1. Yolcu Asansörleri
  2. Panaromik Asansör Ürünleri
  3. Sedye Asansörleri
  4. Yük Asansörleri
  5. Makine Dairesiz Asansörler
  6. Monşarj (Yemek) Servis Asansörleri
  7. Hidrolik Asansörler
  8. Araç Asansörleri
  9. Yürüyen Merdiven Sistemleri
  10. Engelli Asansör Sistemleri

Çok farklı alanda hizmet sunan firmamız, yukarıda belirttiğimiz türlerde size en kaliteli ürünleri sunacak, hem ürün kurulumu hem de kullanım sırasında da size kaliteli hizmetini devam ettirecektir. Kurulum sırasında müşterilerimize verilen bilgi doğrultusunda, asansörler için sürekli bir bakım çalışması yapılmaktadır. Bu sayede, yüksek maliyetler ile kurulacak olan asansör sistemleri için uzun süreli kullanım amaçlanmaktadır.

Firmamız aracılığı ile sahip olacağınız yolcu asansörleri, kullanım alanı en geniş olan ürünlerimizdendir. Otel, işyeri, alışveriş merkezleri ya da konutlarda kullanılabilen bu ürünlerimiz, 2 bin kg’a kadar yolcu taşıma kapasitesine sahiptir. Kabinli olan bu ürünlerimizin kurulum işlemlerine geçilmeden önce personellerimiz tarafından bir inceleme yapılacaktır.

Bu inceleme, hem ürünün kurulumu için gereken alanın olup olmadığının anlaşılması hem de yönetmelik için kuralların ihlal edilmemesidir. Asansör firmaları konusunda arayışa geçen birey ve işletmelerin, yönetmelik konusunda kesinlikle taviz vermemesi gerekmektedir.

Asansör firmaları üzerinden araştırma yapıldığı zaman, özellikle panaromik asansör ürünleri konusunda çok farklı alternatifler karşınıza çıkmayacaktır. Ancak, firmamıza başvuru yaptığınızda çok şık tasarımlara sahip olan panaromik asansör ürünlerini göreceksiniz. Bu asansörler, genellikle lüks binalarda tercih edilmekte ve kişilerin açık havada mekanı seyrederek hareket etmesini amaçlamaktadır.

Büyük şehirlerde bulunan lüks alışveriş merkezleri, oteller ve bazı otellerde bu ürünler ile karşılaşabilirsiniz. Panaromik asansörlerin diğer asansörlere oranla daha şık olduğu, bundan dolayı da lüks binalarda ya da mimari estetik konusunda ödün vermek istemediğiniz alanlarda bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu asansörlerin en büyük özelliğine bakıldığında, arka ve yan cephelerinin tamamen camdan üretilmesidir. Bu sayede cazip tasarımlar elde edilmekte, müşteri beklentileri karşılanmakta ve de kullanıcıların eşsiz bir şekilde kullanım keyfi yaşamaları mümkün olacaktır.

Eğer kullanılacak asansör ile birlikte mekanlara ayrı bir görsellik katılmak isteniyorsa, kesinlikle bu ürünlerin tercih edilmesi önerilmektedir. Eğer asansör firmaları konusunda yaptığınız araştırmalarda sizler de bu ürünler için analiz yapıyorsanız, firmamız bu konuda size destek olacaktır. Daha önce birçok firmada bu tarz asansör kurulumunu gerçekleştirdiğimizden dolayı, hem biz hem de çalışan personellerimiz, ürün hakkında detaylı bir bilgi birikimine sahiptir. Bundan dolayı kişilerin yaşayacağı problemler her zaman en aza indirilecek, kullanıcıların ürün hakkında merak ettiği konulara destek olunacak ve de piyasanın en kaliteli ürünleri sizlere çok uygun fiyatlar ile sunulacaktır.

Sağlık sektöründe yönetmelik gereği olmazsa olmaz olarak belirtilen sedye asansörleri konusunda  da firmamız sizlere yardımcı olmaktadır. Kullanım amacı ve tasarlanma şekiller oldukça farklı olan bu asansörlerde, teknolojik alt yapının oluşturulması ve proje dahilinde çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla firmamızdan destek alabilirsiniz. Sunulacak olan sedye asansörleri ile hem hasta emniyeti hem de hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi amaçlanmaktadır. Bundan dolayı da  kişilerin ekstra bir işleme gerek kalmadan, sağlık konulu binalarda asansör sorununu ortadan kaldırmaları amaçlanmaktadır.

Asansör firmaları içerisinde araştırma yapan kullanıcılar, özellikle yük asansörü konusunda bizim çalışmalarımız ile karşılaşabilirler. Bu asansörler, büyük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına büyük araştırmalar sonucunda proje aşamasına getirilmiş ve kişilerin kullanımına açılmıştır. Asansörlerin detaylarına bakıldığı zaman yük asansörleri için 500 kg’dan başlayarak 10 bin kg’a kadar kapasitesi bulunan ürünlerimiz olduğunu görebilirsiniz. Tahrik düzeni bakımından elektrikli ve hidrolik sistemlerin kullanıldığı bu ürünlerimiz, diğer asansör kabinlerine göre bir kıyaslama yapıldığı zaman hem daha dayanıklı hem de daha kullanışlıdır.

Yükleme ve boşaltma sırasında işletme sahiplerine kolaylık sunulabilmesi amacıyla, ürünlerimizde + / – 5mm’ye kadar özel bir hassasiyeti bulunan ürünler sunulmaktadır. Bundan dolayı, kat hakimiyeti yüksek olan bir ürün almak istediğinizde, kesinlikle firmamıza başvurmalı ve bilgi almalısınız.

Proje aşamasında bir asansör düşünülmemiş olan bundan dolayı da asansör için makine dairesi oluşturulacak alana sahip olmayan işletmelerin veya da konutların asansör kullanabilmesi için firmamız üzerinden makine dairesiz asansörler konusunda bilgi alabilirler. Bu asansörler, 1200 kg kapasite ile taşıma yapabilmektedir. Diğer asansör gruplarında olduğu gibi kaliteli hizmet almak isteyenleri tercih edeceği ürünlerimizde, yeni inşaa edilen ya da alçak olan binalar için kullanım tavsiye edilmektedir. Orta düzeyde yolcu akışının sağlanabileceği bu ürünlerde, pano üniteleri ve makine üniteleri, uyu kısmında uygun bir yere kolaylıkla monte edilebilmektedir. Bundan dolayı ek bir makine dairesi yapılmasına gerek yoktur.

Birçok asansör grubundaki ürün ve engelli sistemleri konusunda destek alacağınız firmamız, sizlere daha önce yapmış olduğu çalışmaları inceleme şansını da sunmaktadır. Bundan dolayı, alacağınız asansörün somut bir şekilde görülebilmesi ve değerlendirme yapılabilmesi mümkündür. Son dönemlerde birçok binada zorunlu olarak yaptırılan engelli asansörü sistemlerinde firmamızın deneyimli ekibinden kesinlikle bilgi almalısınız.

Çünkü, engelli asansör sistemleri, sadece binaların iç kısmında değil, hem bina dışında hem de evlerin iç kısmında kullanılacak şekilde tasarlanmaktadır. Bu alanda kullanıcılarımızın hayatının büyük bir kısmında hareket özgürlüğünün sağlanmasının amaçlandığını söyleyebiliriz. Engelli asansör ürünleri hakkında çıkarılan tüm yönetmeliklerin takip edilerek üretildiği, geliştirildiği ve kurulumunun yapıldığını bilmelisiniz. Bundan dolayı, Ege Türk Asansör’e başvuru yapan tüm kullanıcılarımızın yönetmeliğe uygun ürünler alacağı, bundan dolayı yasal ve idari konuda da bir problem yaşamayacağının bilinmesi gerekmektedir. Asansör firmaları içerisinde birçok kişinin tanıdığı, tavsiye ettiği ve lider konumunda gösterdiği firmamızdan, her türlü bölge için destek alabilirsiniz.

Ürünlerimizin kalitesinin anlaşılabilmesi, sahip olduğumuz sertifikalar ve şirket belgelerimizin de incelenmesi amacıyla, kişilerin ve işletmelerin doğrudan firmamıza gelmeleri mümkündür. Kısa bir araştırma yapıldığı zaman, internet sitemiz üzerinden firmamız hakkında bilgi alınmasının mümkün olduğu da görülecektir. Çünkü, internet sitemizde bize 7 gün 24 saat ulaşmanız için açılan çağrı merkezi numaramız, hizmetlerimiz, kuruluşumuz hakkında bilgilendirmeler, vizyon misyon ve değerlerimize ulaşabilirsiniz. Kişilerin karar verme sürecinde onlara yardımcı olabilmek amacıyla da, internet sitemizden eski tarihli çalışmalarımızdan bazı paylaşımlar yapılmıştır. Bunları da inceleyip, ürün değerlendirmenizi daha doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Egetürk Asansör
E-Bülten Aboneliği

Copyright © EgeTürk Asansör 2022 - 2023 | Her hakkı saklıdır.